- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δύο σκάφη καθαρίζουν από το πρωί τη θαλάσσια επιφάνεια του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.
Δύο ειδικά σκάφη καθαρίζουν από το πρωί τον Θερμαϊκό Κόλπο, απομακρύνοντας σκουπίδια, ακόμη και ποντίκια, που βρέθηκαν να επιπλέουν στην επιφάνεια μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Μετά από εντολή της υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και με την επίβλεψη του Φορέα Διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου, η εταιρία που έχει αναλάβει το σχετικό έργο, ενεργοποίησε άμεσα δύο πλωτά μέσα, που επιχειρούν από τις πρώτες πρωινές ώρες, με σκοπό τον καθαρισμό της θαλάσσιας επιφάνειας.
Ο καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το έκτακτο φαινόμενο.
Να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τη συνέχιση του προγράμματος καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.