- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πανελλαδικές: Σε Αλμπέρ Καμύ εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά
Πρεμιέρα σήμερα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, με την εξέταση στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Οι μαθητές εξετάζονται σε κείμενο του Αλμπέρ Καμύ για την «Τέχνη και τον κοινωνικό ρόλο του καλλιτέχνη». Αύριο εξετάζονται στο ίδιο μάθημα οι μαθητές των Ενιαίων Λυκείων.
Για τα ΕΠΑΛ οι Πανελλαδικές συνεχίζονται στις 8 Ιουνίου με Μαθηματικά (Άλγεβρα).
Από τις 11 έως και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 20 του μήνα για τα Επαγγελματικά Λύκεια, ενώ οι εξετάσεις με τα ειδικά μαθήματα ολοκληρώνονται στις 2 Ιουλίου.
Η ώρα έναρξης των εξετάσεων έχει οριστεί στις 08:30, και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Δείτε τα θέματα ΕΔΩ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκτό το αίτημα συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας
Εκτός κινδύνου το 10χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται στο «Αγία Σοφία»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ποια εξετάσεις θα αφορά η αλλαγή
Το αίτημα για το κινητό του σταθμάρχη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.