Ελλαδα

Συνελήφθη ο πατριός και η μάνα που κακοποιούσε τα παιδιά της

«Ευχαριστώ που μας σώσατε» έλεγε το αγόρι στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιπολικό
περιπολικό © INTIMENEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Συνελήφθη ο πατριός και η μάνα που κακοποιούσε τα παιδιά της «Ευχαριστώ που μας σώσατε» έλεγε το αγόρι στους αστυνομικούς

Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης δύο ανήλικων παιδιών εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι αστυνομικές αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες των Χανίων, με την αστυνομία να έχει συλλάβει τη μητέρα και τον σύντροφό της για την ανηλεή κακοποίηση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη βδομάδα, όταν η μαθήτρια πήγε στο σχολείο φέροντας μώλωπες σε όλο της το σώμα. Μάλιστα η ίδια φορούσε κουκούλα στο κεφάλι καθώς δεν ήθελε όλοι να δουν πώς την είχαν κουρέψει.

Για την κατάσταση του παιδιού ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που προσέγγισε το παιδί και όταν το ρώτησε τι συνέβαινε αυτό της αποκάλυψε πως ο θετός πατέρας του έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε έφερε και μώλωπες.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων αλλά και η αστυνομία.

Στους αστυνομικούς κατέθεσε και ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος φαίνεται ότι είχε πέσει και εκείνος «θύμα» σωματικής βίας. Ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων και με δάκρυα στα μάτια της είπε: «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο βιολογικός τους πατέρας ο οποίος ζει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.

Πηγή: .cretapost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ