Ελλαδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Μετά την απολογία τους για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lykourezos1
Αλέξανδρος Λυκουρέζος © INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θόδωρος Παναγόπουλος

Ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θόδωρος Παναγόπουλος μετά την απολογία τους για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή που διήρκεσε 6 ώρες, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Επίσης, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου.

Απαγόρευση εξόδου επιβλήθηκε και στον δικηγόρο Θόδωρο Παναγόπουλο.

Σημειώνεται ότι από νωρίς σήμερα είχαν συγκεντρωθεί στο Εφετείο τα παιδιά του κ. Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Μαρίνα Λυκουρέζου και Ιάσονας Λυκουρέζος αλλά και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη Μάρθα Κουτουμάνου, η Νατάσα Καλογρίδη αλλά και συνεργάτες και συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  κόρη του Μαρία-Ελένη ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της, ενώ συγγενείς και οι συνεργάτες τον αγκάλιαζαν.

Αρνούνται τα πάντα Λυκουρέζος-Παναγόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι στα απολογητικά υπομνήματά τους, οι δύο νομικοί αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή και σχέση σε εγκληματική οργάνωση αλλά και οποιαδήποτε εμπλοκή τους σε παράνομες πράξεις σε βάρος του επιχειρηματία Άρη Φλώρου. Ισχυρίζονται επίσης πως ο επιχειρηματίας σκόπιμα τους εμπλέκει προκειμένου ο ίδιος να ωφεληθεί στις ποινικές του υποθέσεις.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ