- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα αρχικά στα δυτικά και βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι τοπικά έντονα με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες από απογευματινές ώρες θα ευνοήσουν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στη νότια χώρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 6 έως 22, στην Ήπειρο από 7 έως 19 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 7 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από 9 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι σταδιακά νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.