- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τέλος στην παράνομη δράση έξι ατόμων που κατηγορούνται ότι διέπρατταν κλοπές σε σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα σε περιοχές των Χανίων και της Αττικής έβαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έξι κατηγορούμενοι ηλικίας από 22 -32 ετών ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 08.09.2018 έως την 16.11.2018, είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές σε σπίτια και επιχείρηση και μια κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «οι κατηγορούμενοι με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση διέπρατταν κλοπές στα Χανιά και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν το ΙΧ αυτοκίνητο, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις), προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα (μεταλλικό κουτί, καταγραφικό μηχάνημα καμερών) η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 30.000 ευρώ και 200 δολάρια Αμερικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.