Ελλαδα

Ο Κραουνάκης ανασκευάζει αλλά μετά επιβεβαιώνει τα περί Πολάκη (εικόνα)

«Ρεζουμέ Αγαπώ Παύλο Πολάκη, μου πάει ο τρόπος του» έγραψε στο facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kraounakisstamatis
Σταμάτης Κραουνάκης/ ©INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη δήλωση για την συμπάθεια που τρέφει προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Πάυλο Πολάκη επιχείρησε να ανασκευάσει ο Σταμάτης Κραουνάκης μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media.

Ωστόσο, με νέα του ανάρτηση επιβεβαιώνει ο ίδιος τα προηγούμενα λεγόμενά του.

«Συγγνώμη παιδιά αυτή τη δήλωσή μου για τον Πολάκη που τη βρήκατε δημοσιευμένη και την ανακυκλώνετε;», διερωτάται ο καλλιτέχνης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ωστόσο σε σχόλιο του, κάτω από την ανάρτηση, διευκρινίσει ότι «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά. Το να ανακυκλώνεται μια δήλωση που δεν έχω κάνει, είναι πολύ ύποπτο και δεν κάνει σε τίποτα καλό από το να οξύνει ανόητες αντιθέσεις. Αμα βρείτε την πηγή ενημερώστε με», προσθέτει.

Λίγο αργότερα όμως επιστέφει γράφοντας «Τελος διευθετηθηκαν ολα. Ενας κυριος του ειπαν δυο τιμιες κουβεντες που ειπα για τον Πολακη στην εκπομπη,οχι αυτο το γελοιο φαν κλαμπ που αναμεταδοθηκε, εγινε τουιτερ στο φακ,το φακ στο ντοκουμεντο και μετα πολλη χολη ολουθε.

Ρεζουμε Αγαπω Παυλο Πολακη,μου παει ο τροπος του.Και πολυ μεγαλη μου σκασιλα αν ειναι πολιτικαλ κορρεκτ.τους ειδα και τους κορρεκτ με τα μυρια στις Ελβετιες. Απ την αλλη δεν ανεχομαι να γινομαι οργανο μικροπολιτικης κανενος κομματος και να μπαινει η μουρη μου ανεξελεγκτα χωρις να ερωτωμαι και με λογια που δεν ειπα,ετσι οπως γραφονται.
Μιλησα με fak,μιλησα με κυριο.τελος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε αποθεώσει τον Πάυλο Πολάκη.

kraounakis
Σταμάτης Κραουνάκης/ facebook/ Stamatis Kraounakis

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ