- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καμμένος: Μόνη διαφορά μας με την κυβέρνηση το όνομα της Μακεδονίας
Άκαρπη η προσπάθεια Καμμένου να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
«Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει, εκτός αν αυτή συνδεθεί με τη συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται πάντως ότι σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να αποσπάσει την έγκριση των βουλευτών του ώστε να αποσυρθούν από την κυβέρνηση απεδείχθη άκαρπη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος φέρεται να ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών του να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, όταν συναντηθεί μαζί του, ότι αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ.
Υπέρ αυτής της εξέλιξης φέρεται να τάχθηκε η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης. Τέσσερις βουλευτές, ωστόσο, τάχθηκαν κατά. Ειδικότερα, οι κ. Μαυραγάνης, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης και Ζουράρις φέρονται να υποστήριξαν ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση καθώς από αυτή απουσίαζαν οι κυρίες Κουντουρά - Χρυσοβελώνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.