Ελλαδα

Δολοφονία στον Πειραιά: «Έλα έξω να τα πούμε» φώναζε ο δράστης (video)

Σοκαριστικές μαρτυρίες για το φονικό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πειραιάς

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο επί της οδού Κολοκοτρώνη όπου ένας άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε μέση οδώ έναν 21χρονο για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Πρώτο Θέμα, όλα ξεκίνησαν, όταν ο νεαρός άνδρας ενεπλάκη σε καβγά με έναν άλλον άνδρα, μέσα στο νυχτερινό κέντρο με αφορμή την κοπέλα που συνόδευε ο πρώτος. Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο πως ο 21χρονος στραβοκοίταξε τον δράστη κι έτσι απλά ξεκίνησε ο καβγάς.

Ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, φέρεται ότι είπε στον 21χρονο: «Έλα έξω να τα πούμε». Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης έβγαλε ένα όπλο, τον πυροβόλησε εξ' επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι θαμώνες του μαγαζιού κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα καθυστέρησε να έρθει. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν δύο με τρεις πυροβολισμοί, ενώ έξω από το μαγαζί που διαδραματίστηκε ο καβγάς υπάρχει μία μεγάλη κηλίδα αίματος.

Στο σημείο από όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν πως η γυναίκα που συνόδευε τον 21χρονο είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση.

Στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο νυχτερινό κέντρο.

Μάρτυρας που περνούσε από τον δρόμο

Κίου μάρτυρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ