- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: «Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες»
«Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει»
«Για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο» είπε μεταξύ άλλων σε ένα σπαρακτικό του μήνυμα ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου.
Ο κ. Ευθύμης Κωστόπουλος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και όπως είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, θα κάνει τα πάντα για να συμβεί αυτό.
«Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε, θα είχε γλιτώσει», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 33χρονου.
«Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη», σημείωσε εν συνεχεία ο ίδιος.
Πρόσθεσε δε ότι «Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά για να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;».
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που έφερε από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά ενώ στον οργανισμό του δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.