Πέραμα: 24 προσαγωγές για την επίθεση
Και ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για την ανταπόκριση στο περιστατικό
Σε 24 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ ώστε να βρεθούν μέλη της Χρυσής Αυγής που θεωρούνται υπεύθυνοι της επίθεσης στα μέλη του ΚΚΕ, στο Πέραμα. Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Όταν η αστυνομία έφθασε στο σημείο οι δράστες είχαν φύγει και για αυτό το λόγο ασκήθηκε έντονη κριτική από τα μέσα ενημέρωσης. Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το χρονικό ανταπόκρισης στο κάλεσμα των θυμάτων της επίθεσης
Ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί περί ολιγωρίας των αστυνομικών Αρχών, σχετικά με το περιστατικό επίθεσης και τραυματισμού μελών του Κ.Κ.Ε., τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Πέραμα Αττικής.
Επισημαίνεται ότι, η πρώτη ενημέρωση του κέντρου της Άμεσης Δράσης για το περιστατικό έγινε τηλεφωνικά την 00:08:17 ώρα σήμερα. Το πρώτο περιπολικό κατέφθασε στο σημείο ύστερα από δυόμισι λεπτά περίπου και συγκεκριμένα την 00:10:57 ώρα, το δεύτερο την 00:12:07 ώρα και το τρίτο την 00:12:09.
Ακολούθως την 00:12:19 ώρα κατέφθασε η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ των δέκα ατόμων, ενώ στη συνέχεια, διαδοχικά και μέχρι την 00:29:52 ώρα είχαν φτάσει συνολικά στο σημείο εννιά (9) περιπολικά τάξης και ασφάλειας και δύο (2) ομάδες ΔΙΑΣ των δέκα ατόμων η κάθε μια, δηλαδή συνολικά πάνω από τριάντα οκτώ (38) αστυνομικοί.
Κατά το χρόνο άφιξης των αστυνομικών οι δράστες της επίθεσης είχαν αποχωρήσει και πραγματοποιήθηκαν επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες .
Γ.Τ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 θα γίνει η συνάντηση με τα μπλόκα που θέλουν να κατέβουν σε διάλογο
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.