- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόστιμο 180.000 ευρώ επειδή πέταξε κουτάβια στα σκουπίδια
Μόλις το ένα κουταβάκι κατάφερε να σωθεί
Πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ επέβαλε το αρμόδιο δικαστήριο σε έναν 87χρονο άνδρα από το Δίλοφο Φαρσάλων με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ζώων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας», όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την Τρίτη το πρωί ο 87χρονος χτύπησε και πέταξε στον κάδο των σκουπιδιών 6 κουτάβια.
Το απόγευμα, έπειτα από καταγγελία το Α.Τ. Φαρσάλων πληροφορήθηκε για το γεγονός και έσπευσε στο σημείο με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φαρσάλων, όπου διαπίστωσαν ότι στον κάδο βρισκόταν 3 νεκρά κουταβάκια, 2 σοβαρά χτυπημένα, εκ των οποίων το ένα ήταν σε κώμα.
Στο άτυχο κουτάβι έγινε ευθανασία ενώ ένα μόλις από τα 6 βρέθηκε σε καλή κατάσταση, το οποίο και παρέλαβε ο φιλοζωικός σύλλογος.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ζήτησε προθεσμία, ενώ ορίστηκε δικάσιμος την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στα Δικαστήρια της Λάρισας.
Στον 87χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση και εγκατάλειψη ζώων και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 180.000 ευρώ, δηλαδή 30.000 ευρώ για το κάθε ζώο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλύονται κινητά και ψηφιακά δεδομένα
Κοινό όραμα για τη δημόσια διοίκηση του μέλλοντος
Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς
Μέχρι πότε θα διατηρηθεί η αστάθεια
Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να κρατήσει ζωντανές τις ακριτικές περιοχές, ας εξετάσει τη δημογραφική πολιτική και την ανάπτυξη των υποδομών
Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους
Πότε θα φτιάξει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Η πιθανότερη εκδοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.