- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δεν υπάρχει βιασμός» λέει η μητέρα - Ανατροπή στην υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι
Η οικογένεια της κοπέλας σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσως περιγράφουν την ταυτότητα της 22χρονης λέει η μητέρα
Ανατρέπει τα περί βιασμού η μητέρα της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε στο Ζεφύρι χωρίς τις αισθήσεις πριν από μερικές ημέρες.
Σύμφωνα με το newsit.gr, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν έχει βιαστεί και ότι τα σημάδια είναι από γυναικολογική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα. Επιπλέον διέψευσε ότι η κοπέλα δεν έχει καλές σχέσεις με την οικογένειά της.
Η ίδια η μητέρα της κοπέλας, ξεκαθάρισε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι το παιδί δεν είναι παρατημένο, όπως έχει γραφτεί. Μένει με την οικογένειά του στο ίδιο σπίτι και όλα όσα έχουν μεταδοθεί περί κακών σχέσεων με την μητέρα της, η ίδια τα διαψεύδει κατηγορηματικά.
Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο Ζεφύρι
Όπως περιέγραψε η μητέρα της 22χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου, η κοπέλα έφυγε από την περιοχή που μένει προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να συναντήσει φίλους της. Με έναν από αυτούς πηγαίνουν για τους δικούς τους λόγους στο Ζεφύρι.
Τα όσα μεσολάβησαν μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο και να παραλάβει το κορίτσι, χωρίς τις αισθήσεις του, είναι μεν θολά αλλά κάποια άλλα είναι εντελώς ξεκάθαρα σύμφωνα με την μητέρα της.
Όταν έχασε τις αισθήσεις της και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η κοπέλα δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι όπως έχει γραφτεί αλλά έξω στον δρόμο με τον φίλο της. Με άλλα λόγια κανείς δεν την πέταξε έξω από κάποιο χώρο. Ο φίλος της ήταν, σύμφωνα πάντα με την μητέρα της, εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μάλιστα όταν την πήραν εκείνος κράτησε την τσάντα και το κινητό της.
Στην προσπάθειά του να ειδοποιήσει την οικογένεια ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook έκκληση για βοήθεια από όποιον το δει, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Οι φίλοι της το είδαν και αμέσως ειδοποίησαν τη μητέρα της.
Ο βιασμός που μπορεί να μην είναι βιασμός
Η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου με τα όσα αναφέρει ανατρέπει πλήρως το ενδεχόμενο να έχει πέσει το παιδί της θύμα βιασμού. Όπως αναφέρει, η κοπέλα αρχές Σεπτεμβρίου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση. Και θεωρεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μη γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια να θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού.
Σε επικοινωνία που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ιατροδικαστή και αναφέροντας όλα όσα της εξιστόρησε η μητέρα του κοριτσιού ο ιατροδικαστής είπε ότι υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης. Σε ερώτηση αν τα σημάδια προέρχονταν από την επέμβαση δεν απέκλεισε και αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά στην περίπτωση που δεν είχε γίνει σωστά η αποθεραπεία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το κορίτσι δεν είχε κανένα ίχνος βίας στο υπόλοιπο σώμα του. Ο ιατροδικαστής δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο, αν έγινε αρχές Σεπτεμβρίου η επέμβαση, όπως λέει η οικογένεια προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα να πρόκειται για σημάδια από κακή αποθεραπεία.
Θα κινηθούν νομικά
Η οικογένεια της 22χρονης, που εκτός από την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους είδαν να δημοσιοποιούνται και πληροφορίες που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιοποίησαν στοιχεία που περιγράφουν την ταυτότητα της κοπέλας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.