Ελλαδα

Εύβοια: Φορτηγό πλοίο βγήκε στην στεριά - Απίστευτες εικόνες (video)

Στην περιοχή δεν έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ploio.jpg
palmosev.gr

Δεν πίστευαν στα μάτια τους το βράδυ της Τρίτης κάτοικοι στα Κανατάδικα Ιστιαίας όταν ένα φορτηγό πλοίο βγήκε στην κυριολεξία στην στεριά καθώς προσάραξε σε αβαθή.

Πρόκειται για το ARSLANBEY το οποίο ανήκει σε τουρκική εταιρεία αλλά πλέει με σημαία Καναδά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθυνόταν από την Αμαλιάπολη Μαγνησίας προς την Κωνσταντινούπολη, ωστόσο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βρέθηκε εκτός πορείας  με αποτέλεσμα να προσαράξει σε παραλία στα Κανατάδικα.

ploio1.jpg
palmosev.gr

Στην περιοχή δεν έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ καλά στην υγεία του είναι το σύνολο του πληρώματος που αποτελείται από 14 άτομα από τα οποία τα 8 είναι από το Αζερμπαϊτζάν, όπως και ο πλοίαρχος, 2 από την Τουρκία και 4 από την Ουκρανία.

Το φορτηγό πλοίο αποκολλήθηκε με τη βοήθεια ρυμουλκού και παραμένει αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή προκειμένου να επιθεωρηθεί από δύτες αλλά και να λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα. 

ploio2.jpg
palmosev.gr

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο πλοίαρχος βρέθηκε θετικός σε αλκοόλ. Για το περιστατικό διεξάγει ΕΔΕ το λιμεναρχείο Αιδηψού.

Εναέρια λήψη του πλοίου ARSLΑΝΒΕΥ στα Κανατάδικα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ