Ελλαδα

Πλημμύρισε ξανά η Μάνδρα - Εγκλωβίστηκαν κάτοικοι (εικόνες, video)

Έκλεισε η παλιά εθνική οδός Αθηνών- Θηβών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mandraa.gif
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μνήμες από τη φονική καταστροφή του περασμένου Νοεμβρίου, που στοίχισαν τη ζωή σε 24 άτομα, ξύπνησε η νεροποντή που «χτύπησε» την Τρίτη την Αττική και ειδικά την πολύπαθη περιοχή της Μάνδρας.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβήσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία στην π.ε.ο Αθηνών - Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας, στην π.ε.ο Αθηνών - Κορίνθου στο 34ο χλμ και στη Μάνδρα, στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα διακόπηκε η κυκλοφορία και στην έξοδο Μάνδρας (κόμβος 1) της Αττικής Οδού.

Στον κόμβο της Μάνδρας υπήρξαν και πολλοί οδηγοί των οποίων τα αυτοκίνητα  είχαν παγιδευτεί  από τα λιμνάζοντα νερά και εγκλωβίστηκαν εκεί. 

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβήσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν.

Την ίδια στιγμή, πολλοί καταστηματάρχες στη Νέα Πέραμο αλλά και τη Μάνδρα έτρεχαν για να προλάβουν τα χειρότερα, καλώντας μάλιστα την πυροσβεστική.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής δήλωναν αγανακτησμένοι από τις νέες πλημμύρες και προσπαθούσαν με σκούπες και με ότι μέσα διέθεταν να βγάλουν τις λάσπες από τα πλημμυρισμένα καταστήματά τους και να ανοίξουν τα φρεάτια.

mandra1.gif

mandra2.gif

mandra3.gif

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ