- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης - Κρυβόταν σε ντουλάπα
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τους υπόλοιπους δύο
Συνελήφθη ένας από τους τρεις επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς που το πρωί της περασμένης Τρίτης απέδρασαν από το ΑΤ Αργυρούπολης λιμάροντας τα κάγκελα του κελιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταφέρει το protothema, o επικίνδυνος κακοποιός Γκερτσιάν Βρουτσάι, 24 ετών, συνελήφθη στις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που είχαν αναλάβει την υπόθεση των 72 διαρρήξεων από σπείρα, στα βόρεια και νότια προάστια.
Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι κρυβόταν σε σπίτια συγγενών του και έπειτα από έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου, τον βρήκαν να κρύβεται σε ντουλάπα ανάμεσα σε ρούχα, χαλιά και στρώματα.
Αυτή τη στιγμή μάλιστα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Κορωπί και Λούτσα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο Αλβανών.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις κακοποιοί κατηγορούνται για ληστείες, βιασμούς και εμπόριο ναρκωτικών, ενώ προκαλούσαν στα κοινωνικά δίκτυα ανεβάζοντας φωτογραφίας από τη χλιδάτη ζωή που έκαναν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.