- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως με έδρα το Ντουμπάι, αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα να ενισχύσουν το διεθνές πλήρωμά της.
Η Εταιρεία διοργανώνει δύο «Open Day»-Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα. Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 8.00 π.μ., στο Athenaeum InterContinental, Λ. Συγγρού 89-93, στην Αθήνα, και την Κυριακή 1η Ιουλίου, στις 8.00 π.μ., στο The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, στη Θεσσαλονίκη.
Η Emirates αναζητά υποψήφιους για να καλύψουν τις νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω της σταθερής της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, αναζητά ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς άνδρες και γυναίκες, με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates στους επιβάτες.
Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ και μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ.
Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδι στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.
Οι υποψήφιοι από την Ελλάδα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία.
Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση των «Open Day», αλλά είναι πιθανόν οι υποψήφιοι να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.
H Emirates, πετάει σήμερα σε 160 προορισμούς, σε έξι ηπείρους, με συνολικά 268 ευρύχωρα αεροσκάφη και είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας Boeing 777 και Airbus A380 αεροσκαφών, διεθνώς.
Η Εταιρεία προσφέρει στους υποψήφιους μια εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με σημαντική εκπαίδευση και ασυναγώνιστη δυνατότητα για πολυπολιτισμική επαφή και συνεργασία με το διεθνές της πλήρωμα που αποτελείται από περισσότερες από 135 εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων Πιλότων και Μελών Θαλάμου από την Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.