Ελλαδα

Υποψήφια πανελλαδικών πήγε με τα γόνατα στο εξεταστικό κέντρο

Ήθελε να έχει πλεονέκτημα έναντι αυτών με τα αγιασμένα στυλό!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tama.jpg
Ο υποψήφιος προσέρχεται γονατιστός υπό τα γεμάτα ανταγωνιστικό φθόνο βλέματα των συνυποψήφιών του

Τους πιστούς που εκπληρώνουν το τάμα τους στην Παναγία της Τήνου θέλησε να μιμηθεί υποψήφια του πεδίου σπουδών Υγείας, που προσπάθησε να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας απέναντι σε αυτούς που είχαν αρκεστεί στα αγιασμένα στυλό.

Όπως έγινε γνωστό, η 17χρονη πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις παρακολουθώντας τις «εξετάσειες ακολουθίες» όχι μόνο στην ενορία της αλλά και σε διπλανές ενορίες. Στόχος της να γίνει εκείνη μια από τις εκλεκτές της Παναγίας της Δευτεροδεσμίτιδας ώστε να της μεταδώσει μέσω της Θείας Φώτισης τις απαντήσεις.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη γιατί όπως διαπίστωσε τις προηγούμενες χρονιές πολλοί από τους υποψήφιους που χρησιμοποίησαν ευλογημένα στυλό ή πήγαν με αγιασμένα αυτοκίνητα στα εξεταστικά κέντρα τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν.

Όπως φαίνεται πάντως η κίνηση της υποψήφιας φοιτήτριας της ιατρικής πρόκειται να βρει μιμητές μέσα στις επόμενες μέρες. Ήδη το υπουργείο Παιδείας συζητά σε έκτακτες συσκέψεις το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ειδικός διάδρομος με κόκκινη μοκέτα προκειμένου οι πιστοί μαθητές να μην τραυματίζουν τα γόνατά τους.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ