- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τούρκοι χάκερ: Έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ
Απειλούν να τα δημοσιοποιήσουν
Πρόσβαση σε στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών ισχυρίζονται ότι έχουν οι Τούρκοι χάκερ που ευθύνονται για τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, όπως για παράδειγμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν μάλιστα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, οι Τούρκοι χάκερ απειλούν ακόμα και να διαρρεύσουν τα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ που έχουν στην κατοχή τους.
Όπως τονίζουν οι χάκερ, που αυτοαποκαλούνται «Πολεμιστές του Διαδικτύου», εξαπέλυσαν τις κυβερνοεπιθέσεις γιατί είναι « άδικες» οι αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τα οκτώ μέλη της FETO, όπως χαρακτηρίζουν τους Τούρκους αξιωματικούς που βρέθηκαν στην Ελλάδα την επομένη της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος.
Οι χάκερ απείλησαν να κατεβάσουν και άλλες σελίδες ελληνικών φορέων, προειδοποιώντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές".
Η συνέντευξη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ έγινε σε ένα γραφείο στην Κωνσταντινούπολη με τους χάκερ να λαμβάνουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας και να κινηματογραφούν και οι ίδιοι τη συζήτηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.