- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη - Έντονη δυσαρέσκεια συνδικαλιστών της αστυνομίας για τα σκληρά μέτρα τάξης στο Περιφερειακό συνέδριο
«Προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες»
Την έντονη δυσαρέσκεια των συνδικαλιστών αστυνομικών της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει τα «υπερβολικά», όπως τα χαρακτηρίζουν, μέτρα τάξης, στο Περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, της Κεντρικής Μακεδονίας, στην πόλη. Όπως λένε χαρακτηριστικά, «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».
Τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών υπογραμμίζουν πως «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ… Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της». Η ηγεσία, συνεχίζουν, ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.
Τέλος, οι συνδικαλιστές δεν παραλείπουν να στείλουν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, αναφέροντας πως, «μακάρι (η ηγεσία) να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών».
«Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας» σημειώνουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαμαρτυρία από τους κτηνοτρόφους του νησιού με μπλόκο στον κόμβο στη Λάρσο
Ο ψηφιακός χάρτης - οδηγός για σημεία φιλικά προς άτομα στο φάσμα του αυτισμού
Οι μάρτυρες ξεπερνούν τους 352
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Καθυστέρηση απόπλου με 673 επιβάτες - Σε επιφυλακή οι αρχές για ασφαλή αποκατάσταση
Δώδεκα μαυρόγυπες δηλητηριάστηκαν στον Έβρο, οι εννέα ήδη νεκροί και έντονη ανησυχία
Προφυλακίστηκε ο 19χρονος για την αιματηρή υπόθεση στην Καλαμαριά - Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται αυτό το ψηφιακό πλαίσιο
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου
Η ανακοίνωση της γκαλερί Τσαγκαράκης
Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.