45χρονος πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός από τη φωτιά στον Βόλο (βίντεο)
Η ιατροδικαστής θα αποφανθεί για τα αίτια του θανάτου του
Ενας 45χρονος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών,Αλβανικής καταγωγής,είναι ο νεκρός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτιριακό συγκρότημα "Ψυγεία Αλεξόπουλος", στα Κατω Λεχώνια του Βόλου.
Ο άτυχος άνδρας,που διέμενε στις Αλυκές του Βόλου,με άλλους δύο εργάτες, πραγματοποιούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης μέσα στους χώρους των ψυκτικών θαλάμων,αλλά λίγο μετά το μεσημέρι και από καποια αιτία που διερευνάται, προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη και ταυτόχρονα ξέσπασε πυρκαγιά, που λόγω των αερίων, αλλά και των πολύ εύφλεκτων υλικών,πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις.
Ο 45χρονος,σύμφωνα με τις ενδείξεις, προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του είτε από τις αναθυμιάσεις, είτε να κάηκε από την τεράστια φωτιά, αφού η σορός του βρέθηκε σε μία εσωτερική σκάλα διαφυγής. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να βγούν έξω και να γλυτώσουν.
Τα "Ψυγεία Αλεξόπουλος" τα τελευταία χρόνια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσαν και παραμένει ακόμα άγνωστο, τι είδους εργασίες έκαναν σήμερα οι τρεις εργάτες.
Στο φλεγόμενο κτιριακό συγκρότημα έφθασαν σε ελάχιστο χρόνο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις με 10 οχήματα και γερανοφόρα,για να σβήσουν την μεγάλη φωτια,αφού οι μαύροι καπνοί ήταν ορατοί και από τον Βόλο.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν μέχρι και τώρα στην περιοχή,για να σβήσουν κάθε πιθανή αναζωπύρωση λόγω των εύφλεκτων υλικών,ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Τρίκαλα,την Λαρισα και την Β΄ΒΙΠΕ Βόλου,που κατέφθασαν ως ενισχύσεις,σταδιακά αποχώρησαν.
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή θα αποφανθεί μετά από νεκροψία και νεκροτομή για τις αιτίες θανατου του άτυχου 45χρονου εργάτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.