Ελλαδα

Σε πλειστηριασμό η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι

Τιμή εκκίνησης τα 4,7 εκ. ευρώ - στο «σφυρί» και το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2569299.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει την Τετάρτη, η φημισμένη βίλα του πρώην εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, στο Πόρτο Χέλι με τιμή εκκίνησης τα 4,7 εκατ. ευρώ.

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική ριβιέρα».

Η πολυτελής διώροφη κατοικία έκτασης 600 τ.μ. βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και περιλαμβάνει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Στην ίδια έκταση βρίσκεται και πισίνα 100 τ.μ. που συνορεύει με την «ιδιωτική» παραλία της βίλας.

Συγκεκριμένα, η βίλα βρίσκεται βρίσκεται στην θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.

Παρότι στα επίσημα συμβόλαια αγοράς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης η κυπριακή εταιρεία BRIONTE, η περιουσία ανήκει στον πρώην εκδότη. Η τοπική κοινωνία μιλάει για τη βίλα Ψυχάρη και συζητά λεπτομέρειες για την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων και το αμύθητο κόστος ανέγερσης.

Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται από την Alpha Bank και ως εγγυοδοσία την οποία πρέπει να καταθέσει ο πλειοδότης που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό των 1.395.000 ευρώ.

Στο «σφυρί» και το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί συνολικά τρεις καταχωρήσεις στο όνομα της BRIONTE, οι οποίες όμως αναφέρονται στο ίδιο συγκρότημα. Για τον προσεχή Μάιο έχει προγραμματιστεί και ο πλειστηριασμός κατοικίας του Ψυχάρη στο Κολωνάκι, με τιμή εκκίνησης τα 478.000 ευρώ, η οποία μάλιστα ανήκει στη σύζυγο του πρώην εκδότη, Χριστίνα Τσούτσουρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ