- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πυροβολισμοί κοντά στο hot spot της Μόριας
Κτηνοτρόφος πυροβόλησε εναντίον δυο μεταναστών που είχαν πάει στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα
Πυροβολισμοί το βράδυ της Τετάρτης σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δυο μεταναστών που είχαν πάει στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα, προκειμένου να τα σφάξουν και να τα καταναλώσουν. Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από μετανάστες. Επίσης έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο του συμβάντος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.