- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο ανήλικες έκλεβαν πορτοφόλια σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
Τις κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και συνελήφθησαν
Δύο κοπέλες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 14 και 15 ετών, συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης, κατηγορούμενες για κλοπή πορτοφολιών από πελάτες εμπορικού κέντρου, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κλοπές που διέπρατταν καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα επιτήρησης και μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών από καταστήματα του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου. Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε στον ανακριτή ανηλίκων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Το χρονικό του συμβάντος
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.