Ελλαδα

Καταγγελία για προπηλακισμό του Κουτσούμπα στη διαδήλωση κατά των πλειστηριασμών (video)

«Πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για τον προπηλακισμό εναντίον του γενικού γραμματέα κόμματος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4328566.jpg
Εurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τον προπηλακισμό από άνδρες των ΜΑΤ, του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών, κατήγγειλε από το βήμα της ολομέλειας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης. 

«Πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για τον προπηλακισμό εναντίον του γενικού γραμματέα κόμματος», τόνισε ο κ. Παφίλης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, με μέτρα θεραπείας αντί ποινές για ψυχικά ασθενείς και στο οποίο κατατέθηκε η επίμαχη τροπολογία για την οποία το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με το in.gr, σημειώθηκε επεισόδιο όταν προς στιγμήν δεν επετράπη στον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και στον βουλευτή, Χρήστο Κατσώτη, να περάσουν από το μπλόκο της ΕΛΑΣ, έξω από τη Βουλή. Το γεγονός χαρακτηρίζεται από πλευράς των πρωταγωνιστών ως πρωτοφανές και «άθλιο» - ενδεικτικό, όπως λέγεται, του αυταρχικού κατήφορου στον οποίο έχει εισέλθει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται ότι στην πλατεία στην Συντάγματος συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες, μέλη της ΑΔΕΔΥ, κομμάτων και συλλογικοτήτων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τροπολογία που ψηφίζει η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς.

Το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε στην Κλαυθμώνος κι έπειτα έφτασε με πορεία στη Βουλή.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ