Ελλαδα

Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στην Καλλιθέα (video)

Κείτονταν αιμόφυρτος στο δρόμο - Γιατί επιτέθηκαν οι τρεις νεαροί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2057152.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου στην Καλλιθέα αργά το βράδυ της Τετάρτης από τρεις νεαρούς ηλικίας 20 με 22 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το λεωφορείο της γραμμής 219 έκανε στάση στον τερματικό σταθμό, κοντά στον σταθμό του τρένου στην Καλλιθέα.

Συνάδελφος του θύματος δήλωσε ότι τρεις νεαροί ζήτησαν από τον οδηγό να τους ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος προκειμένου να αποβιβαστούν. Η πόρτα, ωστόσο, είχε χαλάσει και δεν άνοιγε. Ο οδηγός εξηγώντας τους ότι η πόρτα έχει βλάβη και δεν ανοίγει τους κάλεσε να αποβιβαστούν από τις μπροστινές εξόδους.

Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στην Καλλιθέα

Τότε οι άγνωστοι άρχισαν να βρίζουν τον οδηγό, ενώ στη συνέχεια τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα με κλωτσιές και γροθιές μέχρι που, σύμφωνα με μάρτυρες, τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο. Μετά από αυτό οι τρεις άνδρες εξαφανίστηκαν, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα απ' όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr ο οδηγός του λεωφορείου είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα την υπηρεσία του για τη βλάβη στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και περίμενε αντικατάσταση του οχήματος.

Οδηγοί λεωφορείων καταγγέλλουν ότι η μεγαλύτερη συχνότητα επιθέσεων σε βάρος τους παρατηρείται κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, και κατά τις βραδινές ώρες της βάρδιας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ