Ελλαδα

«Κινηματογραφική» καταδίωξη στη Ναύπακτο - Νεαροί μετέφεραν μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας ύστερα από την άρνηση των δραστών να σταματήσουν σε έλεγχο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343010-713158.jpg

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, τρία άτομα που μετέφεραν περίπου 50 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών αντίστοιχα, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας από την Πάτρα με προορισμό δασώδη περιοχή, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Εκεί, παρέλαβαν από άγνωστα άτομα την ποσότητα των ναρκωτικών και στη συνέχεια ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Αιτωλίας επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο για να το ελέγξουν.

Τότε, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ταυτόχρονα, η Αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τελικά έπειτα από απόσταση 25 χιλιομέτρων οι αστυνομικοί, με την βοήθεια συναδέλφων τους από την Ναύπακτο, ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, βρήκαν 31 συσκευασίες που περιείχαν περίπου 50 κιλά κάνναβης .

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ