Ελλαδα

Απίστευτη απάτη στο Κολωνάκι με εφοριακό «μαϊμού»

Το θύμα, γνωστή επιχειρηματίας, έχασε 100.000 ευρώ και άλλα τιμαλφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339888-707021.jpg

Έναν «μαϊμού» εφοριακό και δήθεν διευθυντή ΔΟΥ αναζητεί η ελληνική αστυνομία, ο οποίος κατηγορείται ότι έστησε μια απίστευτη απάτη σε γνωστή επιχειρηματία και κάτοικο του Κολωνακίου με λεία 100.000 ευρώ και άλλα τιμαλφή.

Το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα έχασε μέσα σε λίγες ώρες χρήματα και κοσμήματα που ήταν ασφαλισμένα σε θυρίδα τράπεζας.

Το ιστορικό της απάτης: Άγνωστος τηλεφώνησε την επιχειρηματία και της  

είπε πως είναι ο διευθυντής της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται εκείνη, ο σύζυγος και ο γιος της. Σύμφωνα με τον κ. διευθυντή ο γιος της δικαιούταν επιστροφή της τάξης των 300.000 ευρώ από την εφορία, λόγω λαθών που έχουν γίνει στο παρελθόν. Προσφέρθηκε να εξηγήσει όλη τη διαδικασία από κοντά και έκλεισαν ραντεβού στο σπίτι του θύματος. Από την εμφάνιση του η γυναίκα πείστηκε πως είχε να κάνει με στέλεχος της εφορίας.

Εκείνος της ζήτησε τα έγγραφα εκείνα που αποδείκνυαν την οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς της για να πιστοποιήσει ως εφοριακός πως όντως έπρεπε να επιστραφεί το ποσό των 300.000 στον γιο της. Εκείνη δεν είχε τίποτε να του επιδείξει, παρά μόνο τα περιουσιακά στοιχεία που είχε φυλαγμένα σε θυρίδα τράπεζας. Μετρητά και κοσμήματα.  Η ίδια στην τράπεζα άνοιξε τη θυρίδα και παρέδωσε ποσό 100.000 και κοσμήματα για να γίνει η καταγραφή από την εφορία. Ο εφοριακός, όμως, έγινε καπνός μαζί με τα μετρητά και τα κοσμήματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ