- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απολύθηκε από την ΕΡΤ ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση
Η ΕΡΤ απάλλαξε από τα καθήκοντά τον έως σήμερα γενικό διευθυντή ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο, όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωσή της.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, του Σταύρου Καπάκου, του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά κι άλλων στελεχών της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ με ψήφους 4-1 κατά του Σταύρου Καπάκου.
Ο Σταύρος Καπάκος είναι πρώην διευθυντής σύνταξης της «Αυγής» της Κυριακής. Πριν από την «Αυγή» εργάστηκε επί περίπου 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον ενημερωτικό τομέα του Mega, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Του είχαν ανατεθεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Η θητεία του επρόκειτο να λήξει ένα χρόνο αργότερα με δυνατότητα ανανέωσης έως το 2019.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατολισθήσεις και ακραία φαινόμενα στον Χελμό οδηγούν σε διακοπή της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα
Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε δύο οικισμούς – Ξηλώθηκαν 230 μέτρα καλωδίων από το δίκτυο
Φωτογράφιζε πλοία και έστελνε το υλικό στην Πολωνία
Εισβολή σε οστεοφυλάκιο στους Αγίους Αναργύρους - Οστά νεκρού χρησιμοποιήθηκαν σε βίντεο απειλής αντιποίνων
Νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην αυλή σχολείου, τρεις ανήλικοι είχαν κατασκευάσει τον μηχανισμό
Εντοπίστηκε ένα ξένο σώμα σε μία από τις συσκευασίες του φαρμάκου που αποσύρεται
Πώς υπολογίζεται το πιθανό εκλογικό αποτέλεσμα και ποιοι ψηφοφόροι υπολογίζονται
Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
Συντετριμμένη η Μπέτυ Λιβανού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πόσο πιθανό είναι να βρέχει
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στα 7.500 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.