Ελλαδα

Δείτε πώς θα μεταμορφώσει η Fraport το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (εικόνες)

Τα σχέδια εξέλιξης της Fraport Greece για το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327948-677964.jpg

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) η Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για το Αεροδρόμιο «Μακεδονία», το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται.

Στα σχέδια που παρουσίασε η Fraport Greece φαίνεται ότι θα εκσυγχρονιστεί o τερματικός σταθμός του αεροδρομίου ενώ παράλληλα θα γίνει και αναδιάπλαση των εμπορικών χώρων. 

Δείτε πώς θα μεταμορφώσει η Fraport το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία θα προχωρήσει σε σύναψη νέων συμφωνιών με αεροπορικές εταιρείες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Δίνοντας έμφαση στην άνεση, στην ασφάλεια και στη λειτουργικότητα, η εταιρεία αναμένει αύξηση της τάξης του 48% στον αριθμό των επιβατών στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέχρι το 2026.

Η Fraport Greece θα προχωρήσει στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών υποδομών του Aεροδρομίου «Μακεδονία», καθώς και σε έργα με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος που θα βασίζεται στις ανάγκες των επιβατών.

Δείτε πώς θα μεταμορφώσει η Fraport το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Οι βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αύξηση τόσο της χωρητικότητας του αεροδρομίου όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τη Fraport:

47% αύξηση  των σταθμών Check-in

75% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών

50% αύξηση  του συνολικού αριθμού πυλών και διπλασιασμό των ζωνών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Ταυτόχρονα, όλες οι λειτουργίες του αεροδρομίου θα πραγματοποιούνται με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας.

Δείτε πώς θα μεταμορφώσει η Fraport το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών με τη δημιουργία θέσεων power-in/push-back, την ανακαίνιση του οδοστρώματος και την κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού με λειτουργικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY