- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρεις είναι τελικά και όχι δύο οι νεκροί άνδρες που βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένο σπίτι της οδού Βύρωνος 7 στους Αγίους Αναργύρους.
Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τον οποίο επικαλείται το ΑΠΕ, πρόκειται πιθανότατα για αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν πεθάνει πριν από περίπου ένα μήνα. Τα πτώματά τους βρέθηκαν όχι μόνο σε προχωρημένη σήψη αλλά είχαν μουμιοποιηθεί.
Επειδή δεν φέρουν εμφανείς κακώσεις και δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να βεβαιώνουν εγκληματική ενέργεια, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα κάποιας μορφής δηλητηρίασης, αλλά αυτό θα εξακριβωθεί από την νεκροτομία και ιδιαίτερα τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων όμως θέλουν αρκετές μέρες μέχρι να βγουν.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι τα θύματα είναι κατά πάσα πιθανότατα μετανάστες που είχαν βρει καταφύγιο στο εγκαταλειμμένο σπίτι.
Τις σορούς των τριών ανδρών βρήκε ένας άστεγος, ο οποίος πήγε στο σπίτι για προστατευθεί από την βροχή και το κρύο το μεσημέρι και μόλις εντόπισε το μακάβριο εύρημα ειδοποίησε την αστυνομία.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.