- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άκαρπες οι έρευνες στο Φαρμακονήσι μετά το ναυάγιο – τραγωδία
Ελάχιστες πλέον οι ελπίδες εξεύρεσης επιζώντων
Άκαρπες, παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες, αποδεικνύονται οι έρευνες των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων από το πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ανοιχτά του Φαρμακονησίου, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 34 άνθρωποι.
Ανάμεσα στα θύματα συγκαταλέγονται τέσσερα βρέφη και 11 παιδιά, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην τραγωδία.
Στη θαλάσσια περιοχή επιχειρούν το πρωί της Δευτέρας ένα πλωτό και ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Ωστόσο, καθώς οι ώρες περνούν, οι ελπίδες εντοπισμού τυχόν επιζώντων λιγοστεύουν.
Το μόνο θετικό νέο ήλθε όταν ανακαλύφθηκε πως μια γυναίκα που επέβαινε στο μοιραίο πλοιάριο βρέθηκε στο νοσοκομείο, αυξάνοντας τον αριθμό των διασωθέντων σε 99.
Ο αριθμός των αγνοούμενων παραμένει άγνωστος, καθώς ακόμα δεν έχει καταστεί δυνατό να εξακριβωθεί ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που επέβαιναν στην ξύλινη βάρκα.
Στο νησί έχει μεταβεί ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης υπογράμμισε την άμεση ανάγκη για την αντιμετώπιση του ζητήματος, ώστε να μη χαθούν άλλες ζωές.
Τη θλίψη τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα.
photo αρχείου © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.