- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης που δέχθηκε επίθεση από ληστή
Δέχθηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά
Δεν άντεξε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης από τη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από ληστή στο κοσμηματοπωλείο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης μέσα στο οποίο βρισκόταν ο 27χρονος μαζί με την 54χρονη μητέρα του. Αρχικά, ο ληστής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια ζήτησε να βάλουν στο σάκο που κρατούσε διάφορα κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ.
Όταν ο 27χρονος αντέδρασε ο 38χρονος, πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ο 27χρονος που δέχθηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Σύμφωνα με το seleo.gr, ο δράστης αποφυλακίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου που είχε ως στόχο την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων. Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε εκτίσει ποινή 8 ετών.
Photo: seleo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.