Κοσμος

Τα μαχαίρια «πρόδωσαν» τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην κοπή της πίτας των ομογενών

Διακοπή ρεύματος και δύο ελαττωματικά μαχαίρια στην εκδήλωση των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προσπαθεί να κόψει τη βασιλόπιτα των ομογενών
©glomex/ΣΚΑΪ

Απρόοπτα και σχόλιο περί κακού οιωνού στην κοπή πίτας ομογενών Κωνσταντινούπολης

Από απρόοπτα σημαδεύτηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ομογενειακών ενώσεων της Κωνσταντινούπολη, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, η τελετή συνοδεύτηκε από τρία διαδοχικά προβλήματα που προκάλεσαν αμηχανία στους παρευρισκόμενους.

Τα απρόοπτα και η αντίδραση του Βαρθολομαίου

Το πρώτο απρόοπτο σημειώθηκε με την έναρξη της εκδήλωσης, όταν καταγράφηκε διακοπή ρεύματος στον χώρο, προκαλώντας προσωρινή αναστάτωση πριν αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και συνεχιστεί η τελετή.

Το δεύτερο και πιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη κατά την κοπή της βασιλόπιτας. Το μαχαίρι που δόθηκε αρχικά στον Πατριάρχη έσπασε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε το δεύτερο μαχαίρι στάθηκε λειτουργικό, καθώς στράβωσε τη στιγμή της κοπής.

«Κακός οιωνός», σχολίασε με χιούμορ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, πριν ολοκληρώσει τελικά την κοπή της πίτας, κλείνοντας την εκδήλωση μέσα σε κλίμα συγκρατημένης ευθυμίας παρά τα απρόοπτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY