Κοσμος

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με νέα 11η Σεπτεμβρίου τις ΗΠΑ (video)

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο μετά τον «αποκεφαλισμό» του Ομπάμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93899-188892.jpg

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα νέο προπαγανδιστικό βίντεο με τίτλο: «Θα κάψουμε την Αμερική», το οποίο προαναγγέλλει ότι κανείς Αμερικανός δεν είναι ασφαλής σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεται και ότι προετοιμάζεται μια νέα επίθεση σαν αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

image

Το βίντεο φαίνεται να ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 10 Μαρτίου. «Η Αμερική νομίζει ότι είναι ασφαλής λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Γι’ αυτό εισβάλλει στη γη των μουσουλμάνων και πιστεύει ότι ο στρατός της Τζιχάντ δεν μπορεί να την αγγίξει. Είναι μια αυταπάτη το όνειρο του κάθε Αμερικανού που αισθάνεται ασφαλής στη χώρα του.

image

Σήμερα δεν υπάρχει ασφάλεια για κανέναν Αμερικανό πουθενά στον κόσμο», φέρεται να απειλεί το Ισλαμικό Κράτος και να υπόσχεται ότι ήρθε η ώρα της εκδίκησης.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη προηγηθεί βίντεο με τον τζιχαντιστή Τζον να ετοιμάζεται να «αποκεφαλίσει» τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εκλιπαρεί κλαίγοντας να του χαρίσουν τη ζωή. Αυτό το βίντεο εμφανίστηκε σε δικτυακούς τόπους προσκείμενους στο Ισλαμικό Κράτος, αναρτήθηκε και μεταγλωττίστηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών Μέσης Ανατολής (MEMRI).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ