- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κέβιν Σπέισι μιλάει για τα οικονομικά του: «Δεν είμαι άστεγος, ο τίτλος ήταν παραπλανητικός»
Χιλιάδες άνθρωποι του έχουν στείλει μήνυμα θέλοντας να τον βοηθήσουν, ισχυρίζεται ο ίδιος
Ο Κέβιν Σπέισι εξήγησε ότι τα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν πλήρως τα λεγόμενά του
O 66χρονος αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, μετά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είναι πλέον «άστεγος» λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει από το 2017, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα βίντεο στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Κέβιν Σπέισι εξήγησε ότι τα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν πλήρως τα λεγόμενά του και πως, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν ζει στον δρόμο, ούτε βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να του προσφέρουν στέγη και υποστήριξη.
Στο βίντεό του, ο Κέβιν Σπέισι ξεκινά λέγοντας: «Γεια σε όλους. Δεν συνηθίζω να διορθώνω τα μέσα ενημέρωσης, αν το έκανα, δεν θα είχα χρόνο για τίποτα άλλο. Αλλά με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως είμαι άστεγος, νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Όχι στον Τύπο, αλλά στους χιλιάδες ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί μου τις τελευταίες ημέρες για να μου προσφέρουν ένα μέρος να μείνω ή απλώς να ρωτήσουν αν είμαι καλά».
Στη συνέχεια εξηγεί ότι η αντίδραση του κόσμου τον συγκίνησε βαθιά, όμως θεωρεί άδικο να τους οδηγήσει να πιστεύουν κάτι ανακριβές. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη γενναιοδωρία σας. Αλλά θα ήταν παραπλανητικό εκ μέρους μου να σας αφήσω να νομίζετε ότι είμαι πραγματικά άστεγος, με την καθημερινή έννοια του όρου», τόνισε.
Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι η «παρεξήγηση» προέκυψε από συνέντευξή του στην εφημερίδα Telegraph, όπου ανέφερε ότι ζει σε ξενοδοχεία και Airbnb και μετακινείται ανάλογα με το πού υπάρχει δουλειά, κάτι που, όπως είπε, θυμίζει τον τρόπο ζωής που είχε στην αρχή της καριέρας του. «Δουλεύω ασταμάτητα όλη τη χρονιά και γι’ αυτό έχω πολλούς λόγους να είμαι ευγνώμων. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ζουν στους δρόμους ή στο αυτοκίνητό τους ή αντιμετωπίζουν τρομερά οικονομικά προβλήματα. Η καρδιά μου είναι μαζί τους. Αλλά από το ίδιο το άρθρο είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ένας από αυτούς, ούτε προσπάθησα να πω κάτι τέτοιο. Ο τίτλος ήταν παραπλανητικός», είπε.
Λίγες ημέρες πριν από το βίντεό του, στη συνέντευξή του στην Telegraph, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι έχασε το σπίτι του στη Βαλτιμόρη επειδή «τα έξοδα των τελευταίων επτά ετών ήταν αστρονομικά» και ότι «είχε ελάχιστα έσοδα και συνεχώς έξοδα». Περιέγραψε ότι «ζει σε ξενοδοχεία και Airbnb» και ότι όλα τα πράγματά του βρίσκονται σε αποθήκες, εκφράζοντας την ελπίδα πως, εάν οι επαγγελματικές του συνθήκες βελτιωθούν, θα μπορέσει να αποκτήσει ξανά μόνιμη βάση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Περίπου 229 κάτοικοι ψήφισαν τον 45χρονο, δίνοντάς του προβάδισμα μόλις 25 ψήφων έναντι του αντιπάλου του
Εν μέσω κρίσης του «It Ends with Us»
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νότια παράλια της χώρας
«Δεν έχω συναντήσει πιο φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων» ανέφερε ο εισαγγελέας
Τι αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
To προηγούμενο με την υπόθεση του Τίμοθι ΜακΒέι
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο πάρκο, ενώ εκδηλώθηκε και μικρής έκτασης φωτιά
Δύο σοβαρά τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πολιτείες
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η Επιτροπή Νόμπελ έχασε την «ηθική πυξίδα» της
Το ποσό δόθηκε από τα ιδιωτικά εισοδήματα του μονάρχη
Προβλήματα σε επιχειρήσεις και online υπηρεσίες
«Πολιτικά και ιδεολογικά υποκινούμενη» η πρόθεση εκτιμούν οι εισαγγελείς
Οι ΗΠΑ σε τροχιά διπλωματικής σύγκρουσης με τους Ευρωπαίους συμμάχους της
Έχει περάσει περίπου μισό αιώνα πίσω από τα κάγκελα
Στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας βγήκαν να διαμαρτυρηθούν περίπου 30.000 άτομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.