Ινδία: Αποκεφάλισε με φτυάρι 5χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου οι γείτονες
Ο δράστης έλειπε τις τελευταίες 3 με 4 ημέρες από το σπίτι του
Ινδία: Αποκεφάλισε με φτυάρι 5χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου οι γείτονες
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Madhya Pradesh της Ινδίας την Παρασκευή όταν ένα πεντάχρονο αγόρι ονόματι Βίκας, αποκεφαλίστηκε μπροστά στη μητέρα του από έναν άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ψυχικά ασταθής.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 25χρονος κατηγορούμενος που φαίνεται πως λεγόταν Μαχές έφτασε με ποδήλατο και μπήκε στο σπίτι του 5χρονου Βίκας στην Ινδία. Παρόλο που η οικογένεια δεν τον είχε ξαναδεί, το ndtv αναφέρει πως χωρίς να πει λέξη, ο Μαχές πήρε ένα αιχμηρό εργαλείο σαν φτυάρι που βρισκόταν στο σπίτι και επιτέθηκε στο αγόρι, κόβοντας τον λαιμό του παιδιού.
Η μητέρα του παιδιού, που άρχισε να φωνάζει, προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσει τον γιο της, τραυματίστηκε. Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές έφτασαν γρήγορα στο σημείο του φόνου και έπιασαν τον κατηγορούμενο ξυλοκοπώντας τον άγρια πριν φτάσει η αστυνομία.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νταρ, Μαγιάνκ Αουάσθι, ο οποίος χαρακτήρισε το έγκλημα «εξαιρετικά σπαρακτικό», επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο αφού ξυλοκοπήθηκε από το πλήθος. «Η πραγματική αιτία θανάτου θα επιβεβαιωθεί μετά τη νεκροψία. Οι αρχικές έρευνες υποδηλώνουν ότι ήταν ψυχικά ασταθής», δήλωσε ο κ. Αουάσθι.
Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο Μαχές ήταν κάτοικος του Jobat Bagdi στην περιοχή Alirajpur. Η οικογένειά του είπε στην αστυνομία ότι ήταν ψυχικά ασταθής και έλειπε από το σπίτι του τις τελευταίες τρεις με τέσσερις ημέρες. Μόλις μία ώρα πριν από τη φρικτή δολοφονία, φέρεται να είχε προσπαθήσει να κλέψει προϊόντα από ένα κοντινό κατάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αρχές χαρακτήρισαν το χτύπημα «τρομοκρατικό» και «αντισημιτικό»
Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπεσε σε γκρεμό
Δεν αναζητείται τρίτο άτομο, ανακοίνωσε η αστυνομία
«Παρά τη λογοκρισία θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα», τόνισε η διευθύντρια Μπάρμπαρα Μάσινγκ
Τουλάχιστον 40 οι τραυματίες
Σε επιφυλακή οι Αρχές σε Βερολίνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας Ισραηλινός πολίτης
Ο αλ Αχμεντ νοσηλεύεται μετά από δύο τραύματα που έφερε από πυροβολισμούς
Σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης οι Αρχές
12 οι νεκροί και 29 τραυματίες, η επίσημη ενημέρωση
Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί στις έρευνες
Ο πρόεδρος του Ισραήλ καταγγέλλει «σκληρή επίθεση εναντίον Εβραίων»
Σκληρές εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στην παραλία
Στην παραλία Μπόνταϊ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της εβραϊκής κοινότητας
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή
Όσα περιέγραψε γείτονας του ηθοποιού
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη
Το βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον μακελάρη
Γιατί η νέα Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου αποτελεί μια τομή για την αμερικανική εξωτερική πολιτική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.