- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μπόνι Μπλου: Τη γρονθοκόπησαν σε πάρτι για πρωτοετείς – Τι συνέβη
Η αστυνομία του Σέφιλντ εξέδωσε νέα ανακοίνωση
Μπόνι Μπλου: Τη γρονθοκόπησαν σε πάρτι για πρωτοετείς – Τι συνέβη
Η αστυνομία του Σέφιλντ εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά από καταγγελία ότι η Μπόνι Μπλου (πραγματικό όνομα: Τία Μπίλινγκερ) δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο σε φοιτητική εκδήλωση. Η 26χρονη συμμετείχε σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Onyx στο πλαίσιο της αμφιλεγόμενης «πανεπιστημιακής» της περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειo. Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου 40 λεπτά μετά την άφιξή της, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια γυναίκα την πλησίασε δήθεν για να τη χαιρετήσει και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο σαγόνι.
Police issue Bonnie Blue update after star was 'punched in face' in club chaoshttps://t.co/JV2s2iSYew pic.twitter.com/XqXTgcsUTj
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) September 23, 2025
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο στις 1:22 τα ξημερώματα και προχώρησε στη σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία αφέθηκε αργότερα ελεύθερη. Μετά το περιστατικό, η Μπόνι Μπλου αύξησε δραστικά τα μέτρα ασφαλείας της και πλέον συνοδεύεται συνεχώς από ιδιωτικούς φρουρούς, όπως διαπιστώθηκε και στην επόμενη της εμφάνιση στο Λίνκολν.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία της Μπλου με μια νεαρή γυναίκα στο κλαμπ, λίγο πριν την επίθεση. Η γυναίκα, με το ψευδώνυμο Ffi, ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου φαίνεται να μιλά ειρωνικά στο μοντέλο του OnlyFans λέγοντας: «Ξέρεις πόσα χρόνια έχεις γυρίσει πίσω τον φεμινισμό;». Η Μπλου αντέδρασε έντονα, απαντώντας με υβριστικά σχόλια, ενώ το περιστατικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις online. Η Ffi διευκρίνισε αργότερα πως δεν είχε καμία σχέση με τη φυσική επίθεση, αλλά παραμένει αντίθετη με τη δημόσια εικόνα και τη δραστηριότητα της Μπλου.
Bonnie Blue 'Punched Square in the Jaw' as Attacker Declares She's 'Setting Feminism Back' During Adult Film Star's Barely Legal Tour
— Brightly (@BrightlyAgain) September 19, 2025
Video By yorkshirelive on TThttps://t.co/IsQZfcU3tK pic.twitter.com/tpueG5hjso
Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «1.000 άντρες κι εγώ: Η ιστορία της Μπόνι Μπλου», η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνη της, ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ούτε στο εξωτερικό, και εξέφρασε φόβους ακόμα και για επίθεση με οξύ. «Δέχομαι εκατοντάδες απειλές τη μέρα. Δεν είναι ασφαλές να περπατάω μόνη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Mirror
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.