ΗΠΑ: 34χρονη σκότωσε σύζυγο και παιδιά και μετά αυτοκτόνησε
To βίντεο στο TikTok δύο ημέρες πριν το συμβάν
ΗΠΑ: 34χρονη σκότωσε σύζυγο και παιδιά και μετά αυτοκτόνησε - To βίντεο στο TikTok δύο ημέρες πριν το συμβάν
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Νιου Χάμσαϊρ, όπου μια 34χρονη γυναίκα φέρεται να σκότωσε τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό της. Η δράστιδα, ταυτοποιήθηκε ως Έμιλι Λονγκ, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, τα θύματα ήταν ο 48χρονος σύζυγός της, Ράιαν Λονγκ, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ο Πάρκερ, 8 ετών, και ο μικρότερος Ράιαν, μόλις 6 ετών.
Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι τα παιδιά πυροβολήθηκαν στο κεφάλι, ενώ ο πατέρας τους δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς. Ο 48χρονος έδινε μάχη με γλοιοβλάστωμα, έναν ιδιαίτερα επιθετικό καρκίνο του εγκεφάλου σε προχωρημένο στάδιο. Τραγική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι μέσα στο σπίτι βρέθηκε ζωντανό το τρίτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τριών ετών, το οποίο πλέον έχει τεθεί υπό την προστασία συγγενών.
Αν και τα κίνητρα της μητέρας παραμένουν υπό διερεύνηση, αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν το ψυχολογικό βάρος που βίωνε. Η ίδια, εργαζόμενη σε διοικητική θέση σε αλυσίδα εστίασης, μοιραζόταν συχνά βίντεο στα οποία εξέφραζε την απελπισία της λόγω της επιδείνωσης της υγείας του συζύγου της. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, μόλις δύο ημέρες πριν το φονικό, μιλούσε για τη μάχη της με την κατάθλιψη και την προσπάθειά της να δημιουργήσει «ομαλότητα» για την οικογένειά της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βιτρούβιος έζησε τον 1ο αιώνα π.Χ. και είναι διάσημος για το έργο του De architectura
Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια μετά τη φονική σύγκρουση τρένων
Κατηγορίες για σοβαρές παραβιάσεις ιδιωτικότητας εναντίον της Daily Mail
Οι σχέσεις τους ξεκινούν πριν από την Ιρανική Επανάσταση του 1979
Οι τεχνικοί που βρίσκονται στο σημείο διαπίστωσαν φθορές
Η υπόθεση παίρνει τώρα νέα τροπή
Η εκτόξευση της xAI στα 250 δισ. δολάρια φέρνει τον Μασκ πιο κοντά από ποτέ στο όριο-ορόσημο
Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ υπόσχεται «ενδελεχή και απολύτως διαφανή» έρευνα
Τι είναι ο νέος διεθνής οργανισμός που εισηγείται ο Ντόναλντ Τραμπ
Eνώ το ανθρώπινο λάθος έχει «σχεδόν αποκλειστεί»
Έκρηξη σε μία από τις πιο ασφαλείς περιοχές της αφγανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των Ταλιμπάν
Τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, οι επιβάτες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί
Απίστευτα βίαιη η σύγκρουση των τρένων
Ο Ντόναλντ Τραμπ ως ο άξονας γύρω από τον οποίο αναδιατάσσονται θεσμοί και συμπεριφορές
Ένα γαλλικό προηγούμενο, διαφωτιστικό για επίδοξους «τιμωρούς του συστήματος»
Η Κοπεγχάγη απέχει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καθώς οξύνεται η ένταση με τις ΗΠΑ
Το ίντερνετ θα αποκατασταθεί όταν «οι συνθήκες είναι κατάλληλες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.