- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Σήκω, πάμε να τον σκοτώσουμε» - Πώς ο Diddy σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Kid Cudi
Η κατάθεση της Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντριας μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενής συνεργάτιδας του
«Σήκω, πάμε να τον σκοτώσουμε» - Πώς ο Diddy σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Kid Cudi - Η κατάθεση της Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντριας μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενής συνεργάτιδας του
Μία από τις πρώην συνεργάτιδες του Σον "Diddy" Κομπς κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο γνωστός μουσικός παραγωγός την απήγαγε υπό την απειλή όπλου και στη συνέχεια εισέβαλε στο σπίτι του ράπερ Kid Cudi, με σκοπό — όπως ισχυρίζεται — να σκοτώσει τον αντίζηλό του.
Η Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενή συνεργάτιδα του Diddy για περισσότερα από δέκα χρόνια, δήλωσε πως το 2011 εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά της, κρατώντας όπλο, και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του Kid Cudi, όταν έμαθε πως ο τελευταίος διατηρούσε σχέση με την πρώην σύντροφό του, Κάσι Βεντούρα. «Ντύσου, πάμε να τον σκοτώσουμε», θυμάται να της λέει. Όταν έφτασαν, εκείνος και ο φρουρός του μπήκαν στο σπίτι, ενώ η ίδια τηλεφώνησε στην Κάσι για να την ειδοποιήσει. Οργισμένος όταν την έπιασε στο τηλέφωνο, ο Κομπς φέρεται να έφυγε απότομα καθώς ο Kid Cudi επέστρεφε στην οικία του. Αργότερα, όπως κατέθεσε η Κλαρκ, της είπε ότι δεν θα την άφηνε ελεύθερη μέχρι να πείσει τον Cudi πως ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την εισβολή ή με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, που είχε σημειωθεί με βόμβα μολότοφ. «Αν δεν τον πείσετε, θα σας σκοτώσω όλους», φέρεται να είπε.
Η Κλαρκ μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες συνεργασίας της με τον Diddy, αναφέροντας πως από την πρώτη κιόλας μέρα δουλειάς την είχε απειλήσει πως θα την σκότωνε λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής της σχέσης με άλλους καλλιτέχνες. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε, ένιωθε και προστατευμένη και ήθελε να παραμείνει κοντά του, παρά το χάος που περιέβαλλε τη συνεργασία τους. Ο Κομπς, που αρνείται τις κατηγορίες, δικάζεται για σοβαρές ομοσπονδιακές υποθέσεις, ανάμεσά τους εκβιασμό, διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και προώθηση στην πορνεία — κατηγορίες που ενδέχεται να του επιφέρουν ισόβια κάθειρξη. Παράλληλα, αντιμετωπίζει και σειρά αστικών αγωγών με αντίστοιχες κατηγορίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.