- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντόναλντ Tραμπ για την υπόθεση Atlantic: «Πραγματικά δεν τρέχει και τίποτα»
Τι είπε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του
Ντόναλντ Tραμπ για την υπόθεση Atlantic: «Πραγματικά δεν τρέχει και τίποτα»
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε την Τετάρτη εκ νέου στην υπόθεση του The Atlantic που αναδεικνύει μηνύματα από μια ομάδα Signal, στα οποία αξιωματούχοι της κυβέρνησης συζητούσαν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μιας επίθεσης κατά των ανταρτών Χούθι.
Ο Τραμπ ρωτήθηκε για τη νέα εξέλιξη κατά τη διάρκεια εμφάνισης στην εκπομπή «The Vince Show» με τον Βινς Κογκλιανέζε. «Δεν υπήρχαν λεπτομέρειες και δεν υπήρχε τίποτα εκεί μέσα που να εκθέτει. Και δεν είχε καμία επίπτωση στην επίθεση, η οποία ήταν πολύ επιτυχής», δήλωσε.
«Ένα τέτοιο πράγμα - ίσως ο Γκόλντμπεργκ βρήκε τρόπο», συνέχισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Τζέφρι Γκόλντμπεργκ, τον αρχισυντάκτη του The Atlantic, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κατά λάθος στη συνομιλία.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Μάικ Γουόλτς δήλωσε στο Fox News το βράδυ της Τρίτης ότι δεν ήταν υπεύθυνος κάποιος υπάλληλος για την προσθήκη της Γκόλντμπεργκ στην ομαδική συνομιλία. «Λοιπόν, κοιτάξτε, ένας υπάλληλος δεν ήταν υπεύθυνος», δήλωσε. «Και κοιτάξτε, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Έφτιαξα την ομάδα για να κάνω - η δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι όλα είναι συντονισμένα».
Το The Atlantic δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης τα μηνύματα συνομιλίας της ομάδας Signal μεταξύ των ηγετών της εθνικής ασφάλειας, τα οποία δείχνουν τις εσωτερικές συζητήσεις που περιέγραψε ο Γκόλντμπεργκ σε άρθρο του τη Δευτέρα.
Η δημοσιευμένη συνομιλία προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση στην Υεμένη που δεν περιείχε το αρχικό άρθρο, συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος της αεροπορικής επιδρομής και των όπλων που θα χρησιμοποιούνταν.
Πηγή: The Hill
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι συμβαίνει στα λεγόμενα stabilimenti
Η Γερμανία, ο μεγαλύτερος αγοραστής - Συμφωνία και για υποβρύχια
Δεν φαίνεται να ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως οι παραδοσιακά εύποροι
Τι αναφέρει η κοινή διακήρυξη της Συνόδου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η Τουρκία έχει επιθετικές φιλοδοξίες», προειδοποιεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Η ηγέτιδα του Εθνικού Συναγερμού αρχίζει την προεκλογική εκστρατεία της
Οι ιστορίες πίσω από τους εθνικούς ύμνους της Αμερικής, της Αγγλίας, της Σκοτίας και της Γερμανίας
H πίστη στα ζώδια αποδίδει και οικονομικά. Πάνω από 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2031.
Πώς οι «Δημοκρατικοί Σοσιαλιστές» κερδίζουν έδαφος και η απόπειρα αυτοκτονίας του Δημοκρατικού Κόμματος
Ενώ ο Τραμπ προειδοποιεί ότι η εκεχειρία τελείωσε - «Είναι άρρωστοι, κακοί άνθρωποι»
1 ώρα και 25 λεπτά συνομίλησαν ο Τραμπ με τον Πούτιν το Σάββατο, επ’ ευκαιρία της 250ής επετείου της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
Οι κόλακες του Ντόναλντ Τραμπ, η ερωτοτροπία μερικών ευρωπαϊκών χωρών με την Τουρκία και οι προοπτικές της Ατλαντικής Συμμαχίας
«Είναι χάσιμο χρόνου να διαπραγματεύεσαι μ' αυτούς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η απόφαση που πήρε η πόλη της Βαρένα
«Πρόκειται για φρικτό σύμμαχο στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Τεχεράνη απαντά στοχοθετώντας δύο χώρες του Κόλπου
Η αμήχανη στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.