- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολιτική δήλωση της Σακίρα στα Grammy 2025 - Αφιέρωσε το βραβείο της στους μετανάστες
Η Κολομβιανή ποπ σταρ σχολίασε τις αποφάσεις Τραμπ για μαζικές απελάσεις στις ΗΠΑ
Η Σακίρα αφιέρωσε το βραβείο που κέρδισε στα Grammy 2025 στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της» - Η δήλωσή της για τις απελάσεις στις ΗΠΑ
Η Σακίρα κέρδισε ένα ακόμη βραβείο Grammy και το αφιέρωσε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές» της.
Η Σακίρα κέρδισε το τέταρτο βραβείο Grammy στη δεκαετή καριέρα της στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ Latin Pop, για το «Las Mujeres Ya No Lloran» του 2024.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ερμήνευσε επίσης την επιτυχία της του 1998 «Ojos Así» και το σινγκλ της του 2023 «Σακίρα: Bzrp Music Sessions, Vol. 53’», μια συνεργασία με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap.
Πολιτική δήλωση της Σακίρα στην τελετή των Grammy 2025
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την αναταραχή που προκλήθηκε γύρω από την πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο θέμα της μετανάστευσης, ο οποίος προχώρησε σε αποφάσεις κατά των μεταναστών χωρίς έγγραφα και μαζικές απελάσεις.
Η Σακίρα άρχισε την ομιλία της αφιερώνοντας τη νίκη σε «όλους τους μετανάστες αδελφούς και αδελφές μου σε αυτή τη χώρα».
«Σας αγαπούν, αξίζετε και θα παλεύω πάντα μαζί σας», είπε.
«Για όλες αυτές τις γυναίκες που εργάζονται πολύ σκληρά καθημερινά για να εξασφαλίσουν τις οικογένειές τους, είστε οι αληθινές λύκαινες», τόνισε.
Από την ανάληψη των καθηκόντων της, η κυβέρνηση Τραμπ ενήργησε γρήγορα στο θέμα των μεταναστών στη χώρα, με την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (Immigration and Customs Enforcement - ICE) να αναφέρει ρεκόρ 956 ατόμων που συνελήφθησαν μόνο στις 26 Ιανουαρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.