- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νιου Τζέρσεϊ: 34χρονη δασκάλα συνευρισκόταν με ανήλικο από τα 11 του
Γέννησε το παιδί του όταν αυτός ήταν 13
Νιου Τζέρσεϊ: 34χρονη δασκάλα συνευρισκόταν με ανήλικο από τα 11 του - Γέννησε το παιδί του όταν αυτός ήταν 13
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως μία 34χρονη δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με αγόρι μόλις 11 ετών και μάλιστα απέκτησε παιδί μαζί του όταν αυτός ήταν 13.
Πρόκειται για την Λόρα Κάρον, η οποία εργαζόταν ως δασκάλα στο Middle Township Elementary School στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου και γνώρισε το ανήλικο αγόρι.
Σύμφωνα με τους γονείς του, οι ίδιοι ανέπτυξαν είχαν φιλικές σχέσεις με την 34χρονη με αποτέλεσμα να επιτρέπουν στα δύο αγόρια και την αδελφή τους να κοιμούνται στο σπίτι της δύο φορές την εβδομάδα.
Η σχέση της 34χρονης με τον ανήλικο φαίνεται πως ξεκίνησε το 2016 και κράτησε μέχρι και το 2020. Η αδελφή του ανήλικου ήταν εκείνη που κατάλαβε αρχικά τι συνέβαινε και κατέθεσε την καταγγελία καθώς παρατήρησε ότι ο αδελφός της συχνά ξυπνούσε στο κρεβάτι της Κάρον στο δωμάτιο στο οποίο κοιμόντουσαν όλοι μαζί.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις Αρχές, όταν ο αδελφός της έκανε μπάνιο, η δασκάλα του έμπαινε στο δωμάτιο μαζί του και κλείδωνε την πόρτα.
Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν το αγόρι φέρεται να παραδέχθηκε σε γραπτό μήνυμα προς την αδελφή του ότι απέκτησε παιδί με την Κάρον, το οποίο σήμερα είναι ηλικίας πέντε ετών, ζητώντας της να το κρατήσει μυστικό. Το ίδιο παραδέχθηκε αργότερα και στους αστυνομικούς.
Η 34χρονη συνελήφθη από τις αρχές και παύθηκε αμέσως από τα καθήκοντά της στο σχολείο που εργαζόταν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.