- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τα ανατριχιαστικά μηνύματα για τους ξυλοδαρμούς της 10χρονης Σάρα Σαρίφ
«Το καημένο δεν μπορεί να περπατήσει, λιποθύμησε», έγραφε η θετή μητέρα της
Δολοφονία Σάρα Σαφίρ: Τα μηνύματα που αποκαλύπτουν τους άγριους ξυλοδαρμούς της 10χρονης από τον πατέρα της
Η δολοφονία της 10χρονης Σάρα Σαρίφ από τον πατέρα της συγκλονίζει τη Βρετανία. Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, φέρνοντας στο φως τα άγρια περιστατικά ξυλοδαρμού με θύμα το κορίτσι.
Όπως αποκαλύπτεται στη δίκη, η θετή μητέρα της Σάρα Σαρίφ έστειλε στην αδερφή της μερικές φωτογραφίες της 10χρονης μετά τον ξυλοδαρμό από τον πατέρα της, στις οποίες διακρίνονται οι μελανιές και το κορίτσι εικονίζεται σε άθλια κατάσταση. «Κοίτα τι κάνει», είπε η Beinash Batool στην Qandeela Saboohi, αναφερόμενη στους ξυλοδαρμούς που φέρεται να δεχόταν η Σάρα από τον πατέρα της, Ουρφάν Σαρίφ. Πρόκειται για μία σειρά μηνυμάτων που αντάλλαξαν οι δύο αδελφές από το 2020 έως το 2023 στο WhatsApp και τα οποία διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης.
Τα ανατριχιαστικά μηνύματα της θετής μητέρας της Σάρα για την κακοποίηση από τον πατέρα της
Σε μια άλλη περίπτωση, η Batool είπε ότι ο Σαρίφ «χτύπησε τη Σάρα σαν τρελός», με την ίδια να εκφράζει τον φόβο της ότι θα μπορούσε να της σπάσει ένα χέρι ή ένα πόδι. Τον Μάιο του 2021, η Batool είπε στην Saboohi: «Δεν είναι υπέροχα στο σπίτι μας, όλα είναι λίγο ...μανιακά. Θέλω πραγματικά να τον αναφέρω. Είναι κυριολεκτικά μαύρη από το ξύλο. Γιατί στο διάολο τον αφήνω να μπει στο σπίτι. Λυπάμαι για τη Σάρα, το καημένο δεν μπορεί να περπατήσει. Λιποθύμησε κυριολεκτικά στην κουζίνα το πρωί. Την έβαλε να κάνει κοιλιακούς όλο το βράδυ».
Όταν ρωτήθηκε τι είχε κάνει η Σάρα, η Μπατούλ είπε: «Επειδή έκρυψε τα κλειδιά». Μέχρι το 2022, η Batool είπε ότι σχεδίαζε να λάβει κάποιες «νομικές συμβουλές», αλλά τη συμβούλεψε η αδερφή της να δώσει χρόνο και να μην βιαστεί.
Σε μια ενημέρωση αργότερα εκείνο το έτος, η Batool είπε ότι σκεφτόταν να σταματήσει τη Sara από το σχολείο, λέγοντας: «Δεν θέλω, αλλά δεν έχω επιλογή. Το σώμα της Sara είναι κυριολεκτικά μελανιασμένο επειδή ο Urfan την ξυλοκόπησε. Δεν μπορώ καν να το καλύψω. Χτύπησε τη Σάρα χθες και δεν μπορώ να τη στείλω στο σχολείο τη Δευτέρα έτσι όπως είναι».
Δύο μήνες πριν πεθάνει η Σάρα, η Μπατούλ είπε στην αδερφή της: «Ο Ουρφάν χτύπησε τη Σάρα... Ναι, την χτύπησε σαν τρελός. Το επίπεδο οξυγόνου της έπεσε πολύ χαμηλά, δυσκολεύεται να μείνει ξύπνια». Την ημέρα πριν πεθάνει η Sara, η κ Saboohi προσπάθησε να έρθει σε επαφή, αλλά η Batool της είπε ότι «δεν είχε διάθεση να μιλήσει».
Και οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τη δολοφονία, αλλά και ότι προκάλεσαν ή επέτρεψαν τον θάνατο του παιδιού.
Με πληροφορίες από Sky News
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.