Κοσμος

Πατέρας και θείος 10χρονης, ύποπτοι για τον φόνο της στην Βρετανία

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατέρας και θείος 10χρονης, ύποπτοι για τον φόνο της στην Βρετανία

Βρετανία: Πατέρας και θείος 10χρονης, ύποπτοι για τον φόνο της - Το χρονικό της υπόθεσης

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες εναντίον τριών προσώπων για τον φόνο της δεκάχρονης Πακιστανής Σάρα Σαρίφ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο μήνα. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι και ο πατέρας του κοριτσιού.

Η Σαρίφ βρέθηκε νεκρή με εκτεταμένα τραύματα στο σπίτι της στο Γουόκινγκ, μια πόλη νοτιοδυτικά του Λονδίνου, στις 10 Αυγούστου.

Η νεκροψία έδειξε ότι έφερε «πολλαπλά τραύματα» που είχε υποστεί στη διάρκεια μακράς περιόδου.

Sara Sharif: Three family members sought over her death return to UK

Διέφυγαν στο Πακιστάν και συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν

Ο πατέρας της, ο Ουρφάν Σαρίφ, 41 ετών, η σύντροφός του Μπεϊνάς Μπατούλ, 29 ετών, και ο θείος του κοριτσιού, ο 28χρονος Φαϊζάλ Μάλικ, είχαν όλοι αναχωρήσει για το Πακιστάν μια ημέρα πριν βρεθεί το πτώμα.

Οι τρεις επέστρεψαν χθες στη Βρετανία και συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Γκάτγουικ αφού αποβιβάστηκαν από πτήση από το Ντουμπάι.

Η αστυνομία του Σάρεϊ ανακοίνωσε ότι εις βάρος και των τριών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για πρόκληση ή μη αποτροπή του θανάτου παιδιού. Και οι τρεις αναμένεται να εμφανιστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου του Γκίλφορντ.

«Η μητέρα της Σάρα ενημερώθηκε για την τελευταία αυτή εξέλιξη και δέχεται στήριξη από ειδικούς της αστυνομίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ