Κοσμος

Φυλακίστηκαν Αγγλίδες που βασάνισαν παπαγάλο μέχρι θανάτου

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλακίστηκαν Αγγλίδες που βασάνισαν παπαγάλο μέχρι θανάτου

Βρετανία: Φυλακίστηκαν Αγγλίδες που βασάνισαν παπαγάλο μέχρι θανάτου - Το χρονικό της υπόθεσης

Σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών καταδίκασε δικαστήριο της πόλης Καρλάιλ σε δύο γυναίκες που βασάνισαν και σκότωσαν τον θηλυκό παπαγάλο ενός φίλου τους.

Πρόκειται για την 47χρονη Τρέισι Ντίξον και την 35χρονη Νίκολα Μπράντλεϊ, οι οποίες ψέκασαν τον αφρικανικό γκρίζο παπαγάλο ονόματι «Σπάρκι» με καθαριστικό για τον φούρνο, το κάλυψαν με μπογιά και προσπάθησαν να το ταίσουν στον σκύλο. Ακολούθως, τον έβαλαν στο στεγνωτήριο ρούχων και έθεσαν τη συσκευή σε λειτουργία.

Η «Σπάρκι» ανήκε στον φίλο τους, Πολ Κρουκς, ο οποίες και τις φιλοξένησε στις 30 Ιουλίου σπίτι του. Συγκεκριμένα, τον κάλεσαν υπό την επήρεια μέθης για να τις πάρει από κάποιο νυχτερινό κέντρο, κάτι που έκανε εκείνος και ακολούθως πήγε για ύπνο.

Εκείνες, ωστόσο, συνέχισαν να πίνουν και όταν ο Κρουκς ξύπνησε είδε πως οι καλεσμένες του είχαν ρίξει αφρό ξυρίσματος πάνω από το κλουβί της Σπάρκι. Αφού το καθάρισε, τις προειδοποίησε να μην πειράξουν ξανά το κατοικίδιό του και έφυγε από τον χώρο.

Όταν επέστρεψε εκ νέου, βρήκε το πτηνό χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις πιέσεις του, καμία από τις φίλες του δεν παραδέχθηκε τις πράξεις της στην αρχή. Ακολούθως, του αποκάλυψαν τα όσα έκαναν και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ