- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν «προτιμά» να εκλεγεί η Κάμαλα Χάρις
To ειρωνικό σχόλιο του Ρώσου προέδρου για το γέλιο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ
Βλαντιμίρ Πούτιν: «Προτιμούμε» να εκλεγεί η Κάμαλα Χάρις - To ειρωνικό σχόλιο του Ρώσου προέδρου για το γέλιο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα (5.9) ότι «η Ρωσία θέλει η Καμάλα Χάρις να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ», κάνοντας ένα ειρωνικό σχόλιο για τον λόγο που θα την «προτιμήσει» έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τις Αμερικανικές Εκλογές κατά τη διάρκεια Οικονομικού Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ. «Ο Τζο Μπάιντεν είχε συστήσει στους υποστηρικτές του να στηρίξουν τη Χάρις, θα κάνουμε το ίδιο, θα τη στηρίξουμε», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, και πρόσθεσε:
«Γελάει τόσο εκφραστικά. Το γέλιο της είναι μεταδοτικό, που σημαίνει ότι όλα είναι καλά μαζί της. Τελικά, η επιλογή εξαρτάται από τον αμερικανικό λαό και θα σεβαστούμε αυτήν την επιλογή», κατέληξε ο Πούτιν.
⚡️NEWSFLASH: 🇷🇺Putin 'endorsed' Kamala Harris for 🇺🇸US president
— Sputnik India (@Sputnik_India) September 5, 2024
Judging by her infectious laughter, it seems like life's treating her well, the Russian president said pic.twitter.com/g2rcyEMjQS
Τι προηγήθηκε της δήλωσης Πούτιν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλούσε μία ημέρα μετά την απαγγελία κατηγοριών από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης σε βάρος δύο στελεχών ρωσικών μέσων ενημέρωσης για φερόμενο σχέδιο να επηρεάσουν τις εκλογές του Νοεμβρίου διοχετεύοντας φιλορωσική προπαγάνδα. Ο ηγέτης του Κρεμλίνου είχε πει νωρίτερα φέτος, προτού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποσυρθεί από την αναμέτρηση - σε ένα άλλο σχόλιο που θεωρήθηκε ευρέως ότι δεν έπρεπε να ληφθεί με την κυριολεκτική σημασία του - πως τον προτιμούσε από τον Τραμπ επειδή ο Μπάιντεν είναι ένας πιο προβλέψιμος «παλαιάς σχολής» πολιτικός.
Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν πως η Ρωσία θέλει στην πραγματικότητα να κερδίσει ο Τραμπ επειδή είναι λιγότερο δεσμευμένος στην υποστήριξη της Ουκρανίας στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Χθες, Τετάρτη, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απήγγειλε κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος σε βάρος δύο στελεχών του ρωσικού κρατικού δικτύου RT για ένα σχέδιο, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, να προσλάβουν αμερικανική εταιρία για την παραγωγή διαδικτυακού περιεχομένου με στόχο να επηρεάσουν τις φετινές εκλογές. Σε αντίποινα η Μόσχα θα θέσει στο στόχαστρο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς αποκαλύφθηκε η απίστευτη απάτη
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.