- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Τραμπ προκαλεί τον Τζο Μπάιντεν σε νέο ντιμπέιτ ή σε αγώνα γκολφ
Εκτοξεύει νέες προσβολές: «Διεφθαρμένος, ανίκανος, υποφέρει από νοητικά προβλήματα»
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον Τζο Μπάιντεν να συμμετάσχει σε νέο ντιμπέιτ ή έναν αγώνα γκολφ για να αποδείξει τις ικανότητές του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε χρησιμοποιώντας σειρά προσβολών εναντίον του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, ενώ τον προκάλεσε να συμμετάσχει σε νέο ντιμπέιτ ή σε έναν αγώνα γκολφ για να αποδείξει τις ικανότητές του.
Μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε ειρωνικά ότι ο Μπάιντεν έλαβε μια «καταπληκτική απόφαση» επιλέγοντας την Κάμαλα Χάρις για τη θέση της αντιπροέδρου, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο κάποιος να αμφισβητήσει τις ικανότητές του και να τον απομακρύνει από την προεδρία.
Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί έχουν πάθει «ολοκληρωτικό νευρικό κλονισμό»
«Αν ο Τζο είχε επιλέξει κάποιον έστω και εν μέρει ικανό, θα τον είχαν διώξει από την προεδρία χρόνια τώρα. Αλλά δεν μπορούν διότι (η Χάρις) είναι η δεύτερη επιλογή τους», σχολίασε ο Ρεπουμπλικάνος, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι Δημοκρατικοί έχουν πάθει «ολοκληρωτικό νευρικό κλονισμό» αναζητώντας τον υποψήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές.
«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη σε όλη την πολιτική ιστορία», τόνισε ο Τραμπ. «Όπως γνωρίζετε, συμμετέχουν όλοι στη δόλια συνωμοσία που έχει στόχο να εξαπατήσει το αμερικανικό κοινό αναφορικά με τις νοητικές ικανότητες του ανθρώπου που βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο», πρόσθεσε.
«Διεφθαρμένος, ανίκανος, υποφέρει από νοητικά προβλήματα»: έτσι χαρακτήρισε ο Ρεπουμπλικάνος τον Αμερικανό πρόεδρο.
Ντιμπέιτ «άνδρας προς άνδρα, χωρίς περιορισμούς»
Στη διάρκεια της ομιλίας του, που ήταν γεμάτη υπερβολές και ανακρίβειες, ο Τραμπ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι εξαφανίζεται τακτικά από το Οβάλ Γραφείο αφήνοντας τον γιο του Χάντερ, ο οποίος καταδικάστηκε για παράνομη οπλοκατοχή, να κυβερνά τις ΗΠΑ με τη βοήθεια της πρώτης κυρίας Τζιλ Μπάιντεν.
Εξάλλου ο Τραμπ προκάλεσε τον Μπάιντεν να «εξιλεωθεί» από το ντιμπέιτ συμμετέχοντας σε μια νέα τηλεμαχία ή σε έναν αγώνα γκολφ.
«Ας κάνουμε ένα ακόμη ντιμπέιτ αυτή την εβδομάδα, ώστε ο Τζο ο “κοιμήσης” να αποδείξει σε όλους παντού στον κόσμο ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι πρόεδρος. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι άνδρας προς άνδρα, χωρίς συντονιστή, χωρίς περιορισμούς, απλώς πείτε μου το μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε», υπογράμμισε.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρότεινε επίσης στον αντίπαλό του έναν αγώνα γκολφ: «Αν κερδίσει, θα δώσω στον φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του, όποιος κι αν είναι, ένα εκατομμύριο δολάρια. Αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα δεχθεί την πρόκληση».
Τι απαντά η πλευρά Μπάιντεν
Από την πλευρά της η προεκλογική ομάδα του Μπάιντεν απάντησε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πολύ απασχολημένος να κυβερνά τη χώρα για να απαντήσει στα «ανόητα καραγκιοζιλίκια» του Τραμπ.
«Θα προκαλούσαμε τον Τραμπ να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά έχασε τρία εκατομμύρια. Θα προκαλούσαμε τον Τραμπ να ορθώσει το ανάστημά του στον (Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ) Πούτιν, αλλά γονάτισε μπροστά του», σχολίασε ο Τζέιμς Σίνγκερ, εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Καταστηματάρχες και κάτοικοι επικαλούνται φόβους για την ασφάλειά τους
To κόμμα δεν απαντά σε ερωτήματα για τη γνησιότητα τους
Συναγερμός μετά τον θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε ανταλλαγή πυρών στη Χεβρώνα
Το κόμμα του προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης παραμένει ανοιχτός
Τι επιβεβαιώνουν οι Φιλιππίνες
Φόβοι για έκτροπα και λεηλασίες το Σάββατο - Αναβλήθηκε το ταξίδι Μακρόν στην Αφρική
Η 23χρονη αποδίδει τους θανάτους των παιδιών σε εμβολιασμό
Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει ενδεχόμενο φυλετικού ή θρησκευτικού κινήτρου
Η Δούκισσα του Σάσεξ τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που αφορούν υλικό παιδικής κακοποίησης
Στο πλαίσιο της συμφωνίας Τραμπ με Πούτιν
Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι
Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από επίθεση κοντά στη Χεβρώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.