ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί έκαναν σεξ με μαθητές - Κινδυνεύουν με 25 έτη ποινή
Το χρονικό της υπόθεσης


ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί έκαναν σεξ με μαθητές - Κινδυνεύουν με 25 έτη ποινή - Το χρονικό της υπόθεσης
Την κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων αντιμετωπίζουν δύο εκπαιδευτικοί στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.
ΗΠΑ: Οι κατηγορίες σε βάρος των δύο γυναικών
Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που τυχαίνει να είναι και κολλητές φίλες κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με μαθητές την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 όταν και εργάζονταν στο ίδιο σχολείο στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τις Ράιλι Γκρίσον και η Μπρούκλιν Σούλερ με την πρώτη να κατηγορείται πως έκανε σεξ με δύο διαφορετικά αγόρια κάπου ανάμεσα στις 29 Οκτωβρίου 2021 και τις 3 Ιανουαρίου 2022 ενώ η Σούλερ κατηγορείται ότι έκανε το ίδιο με έναν άλλο μαθητή την ίδια περίοδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Γκρίσον ήταν παράνυφος της Σούλερ στον γάμο της τον Νοέμβριο του 2022, λίγους μήνες μετά τις φερόμενες ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές ενώ το ίδιο συνέβη και στον γάμο της πρώτης τον Οκτώβριο του 2023.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Σούλερ έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα της ενώ αντιθέτως ο σύζυγος της Γκρίσον όταν έγινε γνωστή η δίωξη, στις 28 Ιουνίου, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες αρχικά κρατήθηκαν σε φυλακή αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση ενώ σε περίπτωση που καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών και πρόστιμο έως 100.000 δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Πεντάγωνο δίνει διορία 30 ημερών για αυτοπροσδιορισμό - Αντιδράσεις ΛΟΑΤΚΙ+ ενόπλων
Όσα είπε στην πρώτη λειτουργία ως Ποντίφικας
Το διακύβευμα του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης»
Παλαιότερες δηλώσεις του για τον «ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής» έρχονται σε αντίθεση με το έργο του Φραγκίσκου
Η πρόσκληση από τους Σικάγο Καμπς
Τι θα κάνει ο Ράιαν Ρέινολντς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ποιες είναι σε πρώτη και δεύτερη θέση
Η ιστορία που έφερε στο φως η Βαρβάρα Δούκα
Μετά από μάχη με τον καρκίνο
Η προσπάθεια που ξεκίνησε από το σχολείο και η πρώτη αποτίμηση της δράσης
Τα βλέμματα όλων πάνω στις πρώτες του κινήσεις
«Ο νέος Πάπας σηματοδοτεί τη συνέχεια στον προοδευτισμό του Φραγκίσκου, αλλά προσφέρει μια πιο σταθερή βάση μετά από μια διχαστική 12ετία»
Είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο εκλογής του
Τι γράφει στο αφιέρωμά του
O Ρόμπερτ Φράνσις Πρέβοστ εξελέγη την Πέμπτη νέος Πάπας
Ποια είναι η «Διακήρυξη Σουμάν» που διαμόρφωσε το μέλλον της Ευρώπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.