Κοσμος

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνες από την κατάρρευση κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη
Κατάρρευση κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό και τραυματίες © Youtube / Habertürk TV

Κατάρρευση κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό και τραυματίες - Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που πέφτει η πολυκατοικία

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την κατάρρευση τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον απεγκλωβισμό ενός ακόμη ατόμου.

Κατάρρευση κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό και τραυματίες

Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ διευκρίνισε ότι επρόκειτο ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το 1988, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους δύο επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες. Το κτήριο κατέρρευσε περίπου στις 8:40 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD), της Πυροσβεστικής και ομάδων πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος της κατάρρευσης. Στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, υπάρχει εδώ και μήνες ο φόβος για έναν επικείμενο, μεγάλο σεισμό που θα οδηγήσει στην κατάρρευση πολλών παλαιών κτιρίων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 καμπάνιες που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε την Ευρώπη
5 καμπάνιες που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε την Ευρώπη

Οι εκστρατείες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν στόχο να κινητοποιήσουν τους πολίτες και να ενισχύσουν τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές, προωθώντας την ευρωπαϊκή ενότητα και τις αξίες της ΕΕ.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.